2011. július 27., szerda

Autoglym Leather Cleaner 500ml (Bőrtisztító) - Jelenlegi ára: 2 290 Ft

AUTOGLYM LEATHER CLEANER
BŐRTISZTÍTÓ
Tisztítja és felfrissíti a bőr kárpitokat.
A Leather Cleaner speciális tisztító és illatosító összetételének köszönhetően biztonságosan tisztítja és illatosítja az autók bőr kárpitját. Ellentétben a durva tisztítószerekkel a Leather Cleaner, PH semleges és nem távolítja el a bőr eszenciális olajait, amik segítik megtartani a bőr rugalmasságát és meggátolják a felszín repedezését. Használja az Autoglym Leather Care Cream-el együtt, hogy megőrizze bőrkárpitja újszerű állapotát.
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ: Ha szükséges, először porszívózza ki a kárpitot. Mindig tesztelje a bőr színtartósságát. Használja a készítményt takarékosan. Finoman dörzsölje egy tiszta, puha ruhával, mint az Autoglym Perfect Polishing Cloth. Ha nagyon szennyezett a bőr, egy nedves szivaccsal dörzsölje át. Hagyja 2 percig, mielött letörölné egy tiszt, nedves pamut ruhával – meleg vízben gyakran öblítse a ruhát és csavarja ki. Makacs foltok eseténismételje meg az eljárást. Egy száraz ruhával távolítson el minden nedvességet. Végezetül használja az Autoglym Leather Care Balm-ot a bőr természetes olajainak visszajuttatására és a természetes megjelenés konzerválására.
FIGYELMEZTETÉS: Nátrium-hidroxidot tartalmaz. Bőr és szem irritációt okoz. Gyerekektől elzárva tartandó. Bőrrel való érintkezés vagy szembe kerülés esetén, azonnal öblítse ki (le) bő, tiszta vízzel és forduljon orvoshoz. Használjon megfelelő védőkesztyűt, szem és arcvédőt. Tartalmaz 5% amfoter felületaktív anyagok, 5% nem ionos felületaktív anyagok, illatanyag
Köszönjük szépen, hogy érdeklődik a termékünk iránt!
Nagyon fontos, hogy kérem olvassa el a Szállítási és garanciális feltételek, mely az adatlap feletti fülön található. Személyes átvétel is csak korlátozott lehetőségek szerint történik a IV. kerületben (Újpest Központban)! Átvételre minden hétköznap 18: 00 -20: 00 között van lehetőség, ez alol kivételek a munkaszüneti napok. A levelkre csakis munkanapokon válaszolunk!
Garancia: Minden olyan termékünkre van garancia, melyre a hatályos jogszabályok szerint érvényben vannak. Ez alól kivételt minden esetben képeznek az IZZÓK, ugyanis erre a termékcsoportra semmilyen garancia nincsen. Esetenként előfordul, ha a rendelt termék elfogyott a megrendelésnél, vagy nem tudjuk abban a mennyiségben teljesíteni a megrendelést. Ez azért lehet, mert más közvetítőkön keresztűl is értékesítünk, viszont a Vatera, csak 24 óránként frissíti az adatbázisunkat.


Jelenlegi ára: 2 290 Ft

Az aukció vége: 2011-08-15 01:41
. Autoglym Leather Cleaner 500ml (Bőrtisztító) - Jelenlegi ára: 2 290 Ft